top of page
Evergem: Film Jordanië - Expeditie'23
Evergem: Film Jordanië - Expeditie'23

zo 05 nov

|

cultuurcentrum Stroming Evergem

Evergem: Film Jordanië - Expeditie'23

De "Warrior’s van de woestijn" nemen ons mee op hun onvergetelijk avontuur en vertellen hoe ze dat beleven met Parkinson aan hun zij . We komen vom voor en na de film gezellgi samen in het cultuurcafé. Daar wil je bij zijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

05 nov 2023, 14:00 – 16:00

cultuurcentrum Stroming Evergem, Weststraat 31/A, 9940 Evergem, België

Gasten

Over het evenement

Een reportage over 16 mensen met Parkinson (waaronder Isabelle Verdegem uit Kluizen) en een medisch team, die samen een grensverleggende tocht door de woestijn aangaan in Jordanië, van Petra tot de Dode Zee.  De "Warrior’s van de woestijn" tonen ons hoe ze dit onvergetelijk avontuur beleven met Parkinson aan hun zij . Een unieke film (*)  ... emotioneel maar ook hilarisch ... een waar verhaal van moedige mensen die willen inspireren. en die ter plaatse toelichting zullen geven. Kortom, dit wil je niet missen!

Tickets à 10€ pp 

Klik op de knop 'Schrijf hier in  en volg de instructies om ze online te kopen. je Tickets worden gemaild.

Toch liever via overschrijving? Stort dan 10€ p.p. op rekening BE15 2900 2418 3030 met vermelding van je naam (zie ook deze link)  Tickets zullen aan de kassa liggen.

Welkom in ons cultuurcafé voor en na de film om deelnemers te ontmoeten en vragen te stellen in een gezellige sfeer bij een drankje. 

de zaal is toegankelijk met rolstoel of rolator.

(*) door Philippe Niclaes (cameraman van Arnout Hauben de Lage landen, dwars door de Middellandse Zee) en Luca Schelfout.

Tickets

  • Film expeditie Jordanië23

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page