top of page
VEERLE Lecompte

VEERLE Lecompte

Ik ben

47 jaar, getrouwd en mama van een 9-jarig zoontje. Bijna 2 jaar geleden kreeg ik de diagnose van de ziekte van Parkinson. Niettegenstaande ik een boeiende job had, besloot ik om mij volledig te concentreren op het bedwingen van de symptomen van de ziekte. Ik voel me immers te jong om het zomaar te aanvaarden. Dagelijks oefen ik (kine, ergo, logo ...) en ik beweeg veel. Met Parkili probeer ik andere lotgenoten met mijn stretch plan te motiveren om te sporten.

Mijn motto is

Geniet elke dag van de kleine dingen, doch laat geen mooie kansen aan je voorbijgaan zodat je zonder spijt kunt terugblikken

Mijn motivatie is

Ik ben een actieve vrouw die houdt van uitdagingen. Sinds mijn jeugd gefascineerd door de bergen en ik ga vaak op wandelvakantie. Echter nog nooit een expeditie van het niveau Atlasgebergte ondernomen. Hoog tijd om dat eens te doen! Daarnaast ben ik graag onder de mensen, houd ik van muziek en geniet ik van lekker eten en drinken. Voor mij betekent het Atlasgebergte dat we SAMEN: (1) Parkinson symbolisch overwinnen (2) aantonen dat bewegen écht helpt en dat er nood is aan meer begrip (3) een onvergetelijk verhaal schrijven!

bottom of page