top of page

Giften sponsors en fundraising.

Dankzij uw steun verhogen we samen het welzijn voor mensen met Parkinson en hun omgeving. Ontdek op deze pagina hoe je ons kan helpen en wat wij hopen te bereiken met uw hulp.

FUNDRAISER - actie planning

plan je een actie om geld in te zamelen voor Parkili? Vul het formulier in via de knop Fundraiser en we zetten het op onze website. Inspiratie voor acties vind je hier. 

SPONSOR

wil je ons steunen en vermeld worden als sponsor, gebruik de sponsor knop om het formulier in te vullen

 

GIFT/donatie   

personen of bedrijven kunnen een gift doen. gebruik hiervoor het formulier via de knop Gift zodat we uw gift correct kunnen verwerken. 

Fiscaal attest is mogelijk vanaf 40€. 

 

Mont Ventoux

Beklim samen met Kurt de Mont Ventoux

Mont Ventoux

Oude zakken fuif

Dit jaar zijn we gekozen als een van de goede doelen bij de Oude zakken fuif die doorging op 4/08/2023. Met een prachtige opbrengst van 2000€.

Oude zakken fuif

Decospan

Enorme dank aan Pieter Jan Lernout, Koen Brouckaert en Linda Schoenmaekers voor de organisatie van het mooie project. Dit bracht het prachtige bedrag samen van 3750 €

Decospan

Nacht Van Vlaanderen

Parkili was een van de goede doelen van de Nacht Van Vlaanderen 2022 en hierdoor mochten we een mooi bedrag mogen ontvangen.

Nacht Van Vlaanderen

20 km van Brussel

Dank je wel Pauline en Esther! Ze verzamelden meer dan € 800,- in t.v.v. Parkili. Ze liepen de 20 km in een goeie 2u, een knappe prestatie.

20 km van Brussel
bottom of page