top of page

••• Volg je hart want dat klopt.

Parkili Prikkeling

••• onbekend

Kanaal Bossuit-Kortrijk | Kortrijk

dec. 2023


Creatief bezig zijn, helpt me fysiek én mentaal. Het is ook iets heel gevoelsmatig. En dat gevoel, dat is bij creativiteit heel onrustig en gaat alle kanten op.


Er is ondertussen vanalles met en rond mij veranderd waardoor ook mijn focus verandert. Ik probeer de balans van alles terug te vinden en ik moet bekennen dat ik de Parkili-prikkelingen moet loslaten.


Ik ben e-norm dankbaar voor wat Parkili, met Rik in het bijzonder, uit mij heeft gehaald. Ik kan het eigenlijk niet volledig genoeg beschrijven. Mijn creatieve zijn werd extra geprikkeld en het is sindsdien alle kanten opgegaan. Daardoor durf ik ook letterlijk mijn stempel te drukken in plaats van mij in de anonimiteit te verstoppen.

Want ik ben meer dan parkinson, ik ben Lien.


Dank je. Dank-je-wel. Aanvankelijk wekelijks, erna maandelijks konden jullie sinds april 2021 mijn blogposts volgen. Het deed deugd om de hartjes en fijne reacties te mogen ontvangen.


Bewegen is dansen met je grenzen.

Blijf bewegen en zo komen we misschien mekaar tegen.


Liefs Lien

138 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Johanna
Johanna
Dec 06, 2023

Bedankt Lien, voor de maandelijkse inspiratie. We zullen ze blijven koesteren.


Like

🫶

Like

Lien, dikke merci voor jou Parkili prikkeling. Het deed me telkenmale stilstaan bij mezelf . Je hebt dat uitstekend gedaan. Bijzondere dank.

Like

Bedankt om je vaak treffende woorden!

En ja, ik heb wel Parkinson maar Parkinson heeft mij niet😄

Like
bottom of page