Parki-FIT

Samen FIT met FUN: Kies je uitdaging op maat, Bepaal zelf je moment en deel je prestatie én je plezier met elkaar.

 • Parki-FIT

  Beweeg, verhoog je stabiliteit en behoud je flexibiliteit. Parkili biedt enkele online activiteiten aan om je dagelijkse beweging op een leuke en toegankelijke manier te beleven. Kijk onderaan deze pagina om te zien welke activiteiten het best bij jou passen.

  Registreer je beweging, deel ervaringen en inspireer elkaar. Word lid van de club Parkili op de Strava app en kijk wat anderen doen om fit te blijven.

  •  Events 

  TAI CHI - Online

  Peter is Tai Chi Meester met internationale ervaring en kent als geen ander de weldoende invloed van Tai Chi op lichaam en geest. Hij zal ons technieken aanleren om ons te ontspannen, onze gedachten rustig maken en om leniger te worden. De oefeningen zijn aangepast, zodat ze zowel voor mensen met als zonder Parkinson geschikt zijn.

  Parkili-MOVE ONLINE: Beweeg en Beleef

  Onder de enthousiaste begeleiding van Mien, gaan we samen bewegen, elk op ons eigen niveau.
  Om zoveel mogelijk mensen in beweging te zetten, biedt Parkili deze sessies gratis aan. Je hoeft er niet eens je huis voor uit, want wij komen via het scherm tot bij jou.
  Initiatief i.s.m. www.fittotindepit.be, want ook zij willen 'Jong en ouder in beweging brengen door samen te beleven.'
  Praktisch: de begeleiding gebeurt online. na inschrijving ontvang je een link om in te loggen. Voorzie losse kledij, een stoel, een matje (of tapijt) en een flesje water

  Parkili-Dance ONLINE

  Parkili-Move ONLINE: Fit & Fun

  "Parkiboks Zedelgem" moet het door omstandigheden tijdelijk zonder bokstrainingen stellen.
  Einde verhaal? Nee hoor! Onder de bezielende leiding van organisator Rik en ‘kineparki’ Magda, en met de enthousiaste inbreng van onder meer Anja en Veerle organiseren wij elke zaterdagvoormiddag van 9u tot 10u een pittige onlinebewegingssessie voor en door mensen met Parkinson.

  Voordeel: je hoeft er de deur niet voor uit,
  en vooral: het is gratis!

   • Blogger
   • Facebook
   • Instagram

   Email: info@parkili.be

   BTW-nr: BE 0698 907 368

   Vlaanderen | België