Langtang 2020

Locatie:

Nepal - Himalaya

Georganiseerd door:

Parkili.be en Zuiderhuis

Contact

Expeditie

Langtang 2020

10-daagse expeditie in Nepal: Tocht door de Langtang-vallei en
Beklimming van de 4985m hoge Himalaya-top Tsergo Ri.

Datum:

5 november - 16 november 2020

VOORTRAJECT

ONS VOORTRAJECT

Dit is niet zomaar een expeditie, dit is een tocht met een missie: De ziekte van Parkinson op een positieve manier onder de aandacht brengen door bergen te verzetten. Want deze nog ongeneeslijke neurologische aandoening treft niet alleen ouderen maar ook relatief jonge, actieve mensen.Wij willen graag dat u ons aanmoedigt omdat wetenschappelijk bewezen is dat bewegen de evolutie van onze ziekte vertraagt.Wij zamelen fondsen in voor onderzoek, in de hoop deze aandoening ooit te kunnen stoppen!

 

VOORBEREIDING

 

Contact

Nood aan informatie? Of zoek je een unieke voordracht met ‘PIT’ voor je bedrijf, vereniging, service-club of vriendenkring?

Mail naar: info@parkili.be

acties

BEKLIMMING

De eerste Parkili-expeditie naar de Kilimanjaro in 2017 was zo memorabel dat de initiatiefnemer, neuroloog JEN MAES, er een nieuw hoofdstuk aan toevoegt: de Langtang expeditie 2020 in het Himalaya gebergte. 14 fitte mannen en vrouwen met Parkinson bedwingen, samen met 5 (para) medische begeleiders de Himalaya. Dit doen ze niet onbesuisd… Het ervaren reisbureau ZUIDERHUIS stippelde een traject uit tot 5000 meter hoogte. Ter plekke is er bovendien begeleiding voorzien door bekwame sherpa’s

volg ons

Zoek een bewegingsactiviteit naar jouw smaak in jouw buurt en schrijf je in.

Organiseer mee

Suggestie(s) voor een bewegingsactiviteit?

Zelf een leuk idee om samen met parkinsonpatiënten te bewegen?

Mail het naar info@parkili.be. We helpen je graag op weg.