top of page

Spontane getuigenis van Eva

 

 TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK!

Als een hecht team van 16 Parkinsonpatiënten en 9 buddy's hebben we samen alle uitdagingen in Jordanië overwonnen en onvergetelijke herinneringen gemaakt! 

We hebben een ongekende verbondenheid en samenhorigheid ervaren, zonder internet, maar met elkaar en de prachtige natuur...

We hebben gelachen, geknuffeld, gedanst, soms een traantje weggepinkt, naar elkaar geluisterd, getroost en van elkaar geleerd.

We hebben unieke en uitdagende wandelingen gemaakt door de majestueuze Wadi Araba, langs een rivierbedding, naar Little Petra en naar de wereldberoemde site van Petra zelf. We hebben steile rotsen beklommen om te genieten van adembenemende zonsopgangen en prachtige zonsondergangen in de ongerepte en overweldigende Wadi Rum woestijn.

We hebben op de hoogste toppen gestaan om indrukwekkende 360° uitzichten te bewonderen, overnacht in tentjes op een afgelegen plek midden in de weidse woestijn en gedoucht in de openlucht.

We hebben de oneindig mooie en indrukwekkende Wadi Rum woestijn bewonderd vanaf onze kamelen en met onze jeeps de mooiste plekjes verkend in de immense zandvlaktes en rotsformaties. We hebben gesprongen, gelopen en gerold van de immense zandduinen.

We zijn betoverd door de duizelingwekkende sterrenhemel, hebben dagelijks een inspirerende kaart getrokken, genoten van heerlijk vers eten klaargemaakt op kampvuurtjes door de bedoeïenen, beoefenden yoga, hadden diepgaande gesprekken, mediteerden en luisterden naar de oorverdovende stilte.

We hebben gedreven in het zoute water van de Dode Zee en ons ingesmeerd met mineraalrijke modder om er plots 10 jaar jonger uit te zien!

De verwachtingen die ik had waren hooggespannen, maar werden ruimschoots overtroffen. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en herinneringen om te koesteren!

Mijn diepste dank aan alle Parki's en buddy's die samen deze bergen hebben verzet. 🙏💛 Deze missie is meer dan geslaagd en hopelijk een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Met speciale dank aan
🐫Parkili VZW, Anneke Govaerts & Myriam Penninckx
🐫 Baron van Hola Pola - Tom Lambers & Stephanie Decru - Murad & Anas

bottom of page